102 dagar kvar..

Idag är det 102 dagar kvar till beräknad förlossning, vi har gått 178 av 280 dagar.
Det är 14 veckor kvar, vi har gått 26 av 40 veckor.
63,6% av graviditeten är avklarad.

102 dagar känns som en evighet medan 14 veckor känns lite bättre att säga. Men tiden går fort, den går riktigt fort. Det är ju evigheter sen vi fick första tiden till ultraljudet och då det kändes som en evighet dit. Men nu har vi hunnit med både 2 ultraljud och träffat barnmorskan några gånger, bokat in föräldraträffar och ska snart på förlossningsinformation.

Igår var vi och beställde en vagn! :) Vi ska få den första veckan i oktober. Det blir en Teutonia Fun, med både röd sitt- och liggdel. Dock ska liggdelen ha ett mönstrat innertyg. Vagnen är så himla fin, men va svårt det varit att välja färg. En svart hade varit både snyggt och smidig men med tanke på katterna får vagnen inte vara för mörk. Men vi enades iaf om att en röd skulle passa bra, för det kan ju både en tjej och kille ha. Känns skönt att ha det färdigt nu!

Kommentarer
Postat av: Karin Sundqvist

En snygg vagn ! Verkar praktisk o smidig oxå. Hälsningar från Dalum

2010-08-06 @ 21:49:18
Postat av: Birgitta

Hej, Catarina!

Hörde att det är en liten baby på gång! Vad roligt! Klart att det måste bli mpnga funderingar om vad det blir för en liten krabat som kommer! Jag ser på bilderna att du fått en ganska rejäl liten mage men bara en mage som står rakt ut och inget mer.

Vi hade Lennart och Anneli hos oss i vår stuga i går. Det var jättetrevligt och det var ett kanonväder hela dagen. vilket man inte kan säga att det är idag.

Kul och spännande att kunna följa dig här på bloggen. Hoppas att du mår bra! Kram! Birgitta

2010-08-08 @ 19:22:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0