Våran pärla!

Idag kom Henrik hem med våran efterlängtade vagn! Den är så fin! :) Har promenerat runt i lägenheten med den.. Den är ju så himla lättkörd, det här kommer bli toppen! Nu längtar jag bara efter att kunna bädda ner Lilla P och gå ut på en promenad!

Det är bara liggdelen och chassit som har kommit än men vi klarar oss med det så långe ifall Lilla P får för sig att titta ut snart. Sittdelen, åkpåsen och skötväskan kommer med nästa leverans (när nu det blir!?)

Här är våran pärla!









Barnvagnen!

Nu äntligen har den kommit, eller delar av den iaf. Så imorgon ska älsklingen hämta den på väg hem från jobbet! Tjoho! Egentligen skulle vi haft den redan nu, för snart tre veckor sedan faktiskt, men något hade blivit fel. Nu har jag iaf varit i kontakt med butiken och allt har kommit utom sittdelen o åkpåsen. Men sittdelen behöver vi ju inte innan till sommaren nästa år så det gör inget att den inte kommit än. Och vi kan ju faktiskt bädda med täcke i vagnen om åkpåsen inte hinner komma. Huvudsaken är att vi har en liggvagn och imorgon kommer den stå parkerad i våran hall! Jag har kännt mig väldigt stressad över att inte veta när eller om vagnen skulle komma, har kikat efter vagnar på blocket då jag var ganska övertygad om att vi inte skulle få den i tid. Hade vi inte fått ett besked innan fredag då hade jag faktiskt krävt pengarna tillbaka o köpt en vagn på blocket så jag iaf hade haft en vagn. Men nu kan jag pusta ut! Jag kommer få köra vårat lilla underverk i den vagn vi verkligen vill ha! Är faktiskt lite sur över att dom inte ringt och informerat oss om att delar av vagnen iaf kommit och så hade vi själva kunnat besluta över om vi skulle vänta till hela vår betällning kommit eller om vi skulle hämtat det som kommit.

Bild på vagnen kommer imorgon!

Pimp my ride - fortsättningen

Nu är skötbordet färdigt, så här såg det ut från början och här är resultatet! Vi är himla nöjda! Tack mor o far som hjälpt oss med detta!







Dessutom blev det lite tyg över så mor sydde matchande gardiner också!



Barnmorskebesök

Imorgon går vi in i vecka 38! :) Det börjar närma sig med stormsteg!

I fredags var vi hos barnmorskan, Lilla P har nu fixerat sig! Vi skrev även brev upp till förlossningen där vi fick uttrycka våra tankar och önskemål. Snart är vi där och det känns faktiskt lite overkligt, snart är vi två tre!

Igår passade vi på att ta lite magbilder också. Jag längtar faktsitk lite efter min gamla kropp. Det ska bli skönt att kunna röra sig normalt igen, men mest längtar jag efter vårat underverk!


V. 36+5



Mamma och pappa längtar efter dig!

Home sweet home

Nu kommer en liten uppdatering med bilder från våran nya lägenhet! Välkommen hem till oss!


Hallen


Fönstret i den stora hallen.


En del av det lilla köket.


Barnrummet


Det stökiga kontoret.


Matplatsen i vardagsrummet.


Tv-delen i vardagsrummet.


Två myskatter som trivs i fåtöljen.


Ett av fyra fönster i vardagsrummet. Naturen precis utanför fönstrena.


Här är vårat ny hem! Vi har nu hunnit bo in oss och trivs jättebra! Vi känner oss verkligen hemma, här kommer vi trivas bra alla tre och katterna. Har dock inga bilder på sovrummet då jag fotade förra veckan när Henrik låg och sov efter nattjobb. Men det får jag lägga upp en annan gång.

Lägenheten

Nu har vi nästan bott i den nya lägenheten en vecka. Tänk att redan en vecka har gått och vi har fått gjort väldigt mycket.. Det känns redan som ett hem och vi trivs väldigt bra! Det är lite kvar att pilla med, några lådor som ska packas upp och lite gardiner som ska hängas upp och saker som ska sättas upp på väggarna. Och det kommer att bli riktigt bra! Här kommer vi att trivas! Kan nästa se Lilla P springa här i hallen, en lång rolig hall där man kan busa massor. Katterna trivs också, Astrid var lite tveksam till en början men nu är hon sitt gamla vanliga jag igen.

I helgen kommer mor o far hit igen, vi ska städa ur den gamla lägenheten och far ska hjälpa oss att skruva upp lite grejer. Vi ska dessutom ännu en sväng till Ikea, där vi typ bott den senaste veckan ;) Ett nytt skrivbord ska inhandlas och nu har vi mätt och planerat så det kommer passa i kontoret.

Dom håller på att greja utanför huset och går just nu runt med en lövblås, det väsnas rätt bra och jag hoppas bara att Henrik kan sova i detta oljud. Han ska jobba inatt så det vore bra för honom om han fick sova några timmar till. Jag slipper dessutom tassa runt på tå nu när vardagsrummet ligger i ena änden av lägenheten och sovrummet i den andra.

Bilder på lägenheten kommer!

Torsdag 7:e oktober

Idag ska vi hämta nycklarna till den nya lägenheten! :)


45 dagar kvar..

Nu återstår det bara 45 dagar av graviditeten om Lilla P nu vill titta ut den dag det är sagt. Men jag är ganska så säker på att vi kommer gå över tiden, lika bra att vara inställd på det. Det kommer nog vara tufft för varje dag som går sen..


v.33+3

RSS 2.0