Leksaker för både pappa och barn..

Det här babygymet har jag kikat på ett bra tag men varje gång tänkt att 749 kr är lite väl dyrt. Kikade runt lite på blocket igår och vad får jag se!? Tre annonser med detta babygym. Så jag slängde mig på telefonen, den första jag prata med sa att hon hade sålt det direkt och den andra sa likadant! Så jag hade inte så mycket hopp till den tredje, men hon hade fortf. kvar det! Så jag tjoade glatt att jag tar det! Så i veckan kommer ett paket adresserat till mig med detta fantastiska babygym! Jag är så himla nöjd!

Henrik var förresten iväg och provkörde den röda 307:an och vi ska hämta den på fredag! Så himla roligt! Den är så fin och det var den även i verkligheten enligt Henrik! Tänk va det kommer att underlätta! En kombi med gott om plats och ett stort bagage där barnvagnen får plats! :)


Tiden går fort..

Tiden går fort.. Den bara rusar iväg. Mina tre lediga dagar är ett minne blott. Fast vi har hunnit med en del. Vi har varit och provkört tre bilar, firat svärfar med tårta och varit o shoppat i Gällstad.

Henrik har fullt upp med att hitta den perfekta bilen, nu har vi iaf provkört en Peugeot 307 SW (den har glastak!), En Ford Mondeo och en Reanault Megan. Peugeoten var väldigt skön att köra och glastaket gjorde såklart sitt, så detta är en stor favorit. Nu är Henrik på väg för att provköra en röd 307:a. Den ser riktigt fin ut på bilderna och vi hoppas att den är lika fin i verkligheten. Är den fin tror jag han slår till faktiskt. Men det får jag veta först ikväll när jag kommer hem från jobbet!

I lördags kom Sam hit på förmiddagen och så åkte vi mot Gällstad och Lager 157. Jag hittade faktiskt två par linnen och en stor topp! Det hade jag inte förväntat mig alls. Hittade dessutom ett par supersnygga lila jeans, men det är ju så himla svårt att veta hur man kommer se ut sen. Dom var iofs inte så dyra men tråkigt om dom bara kommer ligga i garderoben och stirra på mig! Henrik köpte två par jeans och Sam åkte inte tomhänt hem han heller.
När vi kommit hem igen och satt och fikade frågade vi Sam om han skulle vilja bli gudfar till det lilla livet och det ville han såklart! Så nu har Lilla P fått en gudfar, men gudmor har inte blivit tillfrågad än, henne ska vi fråga snart och vi hoppas att hon blir lika glad.

Igår var en lugn dag och vi gjorde inte många knop, riktigt skönt faktiskt! Jag kikade runt lite på Blocket och hittade de babygym jag skulle vilja ha för 250 kr, nytt kostar 749 kr så gissa om jag blev glad när jag ringde och hon sa att det fanns kvar! Hon skulle kolla upp med posten idag vad det kostar att skicka och sedan höra av sig till mig. Det är så himla fint och jag har tittat på det så många gånger men känt varje gång att det är lite för dyrt!

Vi tog lite kort på magen igår kväll också! Den växer så det knakar! Jag kan inte förstå att den är så stor, vi har ingen bra spegel här hemma och jag blir lika glad o chockad varje gång jag får se den i en stor spegel eller på kort. Tänk att man inte uppfattar sig själv så stor!?

Sen när vi hade gått o lagt oss började Lilla P sparka och det syntes så tydligt på magen! Det var riktigt häftigt, man såg hur det riktigt putade ut där sparkarna träffade! Både jag och Henrik var riktigt fascinerade!


v.23+5

Fullt upp..

Nu är det på tiden att vi uppdaterar lite! Värmen här håller på att ta kol på mig, men nu är det lite svalt ute iaf efter åsk- och regnvädret. Så nu hoppas jag att man kan bli människa igen och mest av allt hoppas jag att jag får sova inatt! Det har varit si och så med sömnen dom senaste nätterna. Jag är iaf evigt tacksam för att jag inte är höggravid, tänk att vara stor och otymplig i denna värmen..

Det har hänt endel grejer sen sist. Vi har köpt en spjälsäng! :) Vi var på IKEA och kikade och då hade dom den vi gillar billigare, hela 600 kr billigare faktiskt, så vi är väldigt nöjda. Mina föräldrar har varit här en sväng och då kikade vi såklart på lite bebissaker! Det är så himla roligt! Och nu har vi hittat en annan barnvagn som är väldigt intressant. En röd Hoco Travellight. Det är en ny vagn och det går inte att läsa så mycket om den på nätet vilket är en nackdel, men vi var och tittade på den igen i måndags och provkörde den ute på gatan samt provade om den fick plats i bagaget. Den är väldigt lättkörd och väger väldigt lite och i bagaget fick den också plats. Så nu får vi se vad vi bestämmer oss för. Än är det inte så bråttom iaf.

Mor o far på besök, grillning uppe vid Axamosjön

Henrik har hunnit fylla år också, så vi har varit på landet och firat både honom och Daniel som fyllde 30 år! Det blev lite tårta till eftermiddagskaffet och på lördagen var det stora förberedelser inför festen på kvällen. Daniel hade en stor fest och vi deltog på ett litet hörn med våra egna gäster. Det blev lite grillat och sen tårta igen. Vi hade en jättetrevlig kväll! Helgen avslutade vi såklart med lite mer tårta. Henriks morbror och hans fru kom på besök och det var mycket trevligt att få träffa dom och höra hans berättelser från när han var liten och dom hyrde en stuga på gården.
Henrik fick nog en av dom bästa födelsedagspresenterna, på kvällen när vi hade lagt oss kände Henrik för första gången hur bebisen sparkade :)


Födelsedagsbarnet


Lilla P


Jag o Linda gosar med ladugårdskatten Emil

I måndags var vi iväg på föräldraträff på familjecentralen. Vi fick lite information om kommande träffar och om en träff på Ryhov där BB informerar om förlossningen. Det ska visas en förlossningsvideo och det ser jag verkligen fram emot, eller inte.
Sedan var det en sjukgymnast som pratade lite om träning och foglossningar mm. Informationen var lite sådär, det hon sa var egentligen att gör det ont så fortsätt inte och det känns väl ganska logiskt, även om man inte är gravid.

Veckorna fortsätter med jobb och jag hoppas att temperaturen sjunker något nu framöver..

RSS 2.0