BVC - 101208

Idag har vi varit på BVC igen. Elisa har varit vaken mycket i natt så jag var lite trött i morses och det blev lite stressigt. Det blev en snabb promenad ner till BVC för vägning och mätning. Elisa fick massa beröm av sköterskan, hon tycker att Elisa är så fin. Elisa hade både gått upp i vikt och växt på längden. Hon vägde nu 4300 gram (+200 g) och är 55,5 cm lång (+2,5cm).
Elisa har fått lite prickar i ansiktet och det är så kallade hormonprickar som brukar dyka upp vid hennes ålder, vi får se hur länge dom stannar.
Naveln såg bra ut, den har inte läkt ihop riktigt än men det kan ta ett litet tag. Elisa har dessutom haft grönfärgat bajs några dagar men det var inte heller något tokigt med det, utan det kan skifta i färg. Det pratas inte om att färgen kan skifta utan man hör ju att det ska ha den där senapsgula färgen så man börjar ju undra lite. Men nu vet vi att även grönt bajs är fullt normalt.

Vi ska tillbaka till BVC på fredag nästa vecka. Då är Elisa 4 veckor! Så då blir det 1-månadskontroll och sen kommer vi inte gå på kontroll varje vecka utan nu glesas det ut allt eftersom veckorna går.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0