BVC - 101129

Idag har vi varit på BVC för första gången. Vi pälsade på oss och gick ner med barnvagnen och kom faktiskt i tid. Elisa skulle varken äta eller bajsa i sista minuten.

BVC-sköterskan sa flera gånger att det är en fin flicka vi har. Vi vägde henne och hon hade gått upp nästan 350 gram sedan vi vägde henne sist. Ett litet matvrak har vi, Elisa stack iväg rakt upp på kurvan men sköterskan sa att det va bra och när man har så mycket mjölk brukar dom öka kraftigt o sen planas det ut efter ett tag. Så vi får väl se hur kurvan kommer se ut framöver. Lilla Elisa blev även mätt och hon hade växt en cm och är nu 53 cm lång. Huvudomfånget hade även ökat med 0,5 cm.
Den lilla naveln trillade bort igår och det såg också väldigt fint ut sa hon. Vi ska forts. tvätta den som vi gjort innan.

Efter besöket tog vi en extra sväng med barnvagnen. Det var skönt att komma ut lite även om det var väldigt kallt. I veckan ska vi se om vi kan åka in till stan en liten sväng också. Vi behöver handla och jag har lite andra ärenden att uträtta.

Mammas och pappas älskling!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0