Återbesök på BB



Elisa är helt underbar! Hon är så duktig och ammar bra och sover bra på nätterna. Nu när mjölken börjat rinna till går allt väldigt bra och Elisa är ännu mer harmonisk. Hon visar tydligt när det är dags för mat så vi slipper mycket skrik och gråt sedan äter hon duktigt, blir nöjd efter amning och sover sedan gott. En favorit är att ligga och sova på bröstet.
Nu när hon får i sig den riktiga mjölken har bajset ändrat färg och blivit senapsgult och hoppla vad det luktar illa! Hon är en riktig prutt- och bajsmaskin våran lilla Elisa!


Idag har vi varit på BB på återbesök, går man hem innan bebisen är 24 timmar får man komma tillbaka på ett läkarbesök 3 dagar efter. Så idag fick Elisa träffa farbror doktorn och sedan träffa barnmorskan för provtagning (PKU) och vägning.
Läkarundersökningen gick fint, allt var som det skulle. Även provtagningen gick bra, hon fick lite sockerlösning och sög på mitt finger och sa faktiskt inte ett knyst när dom stack henne i huvudet. Efter det var det vägning, vanligast är att alla barn går ner i vikt och brukar inte uppnå födelsevikten innan efter 10 dagar ungefär. Men vår lilla tjej hade istället ökat i vikt med 70 gram, vilket är jättebra och inte så vanligt. Så mamma är väldigt nöjd, det tyder ju på att allt fungerar som det ska med amningen. Det där med amning ligger lite som ett stress- och orosmoment i bakhuvudet och kommer väl göra ett tag till, men det här va verkligen något som fick mig lite lugn och framför allt väldigt glad!
Så nu är vi utskrivna från BB och kommer flyttas över till BVC, det kommer troligtvis ringa någon därifrån under morgondagen för att boka en tid för hembesök.



Kommentarer
Postat av: Karin Sundqvist

Så bra att amningen fungerar ! Hoppas det fortsätter så. Ni ser ut att må så bra trots en jobbig förlossning. Elisa är så bedårande söt ! Hoppas allt fortsätter att gå bra, kommer att följa er på bloggen, det är så roligt att läsa ! Kram

2010-11-23 @ 22:47:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0