Ergonomiskt..

..ska det vara! Klickade hem en ergonomisk bärsele av märket Connecta. Och idag hämtade jag ut den på posten :) Den känns himla smidig och lätt, hoppas det är lika smidigt att ta på sig den när det är en liten bebis i också.
Man knäpper den först runt midjan, sedan ska man lyfta upp bebisen, hålla den på magen och fälla upp "rygg-stycket", sedan korsar man "ryggsäcksbanden" bakom ryggen och knäpper fast dom på sidorna. Tada!




Connecta Baby carrier är designad av en 6-barnsmamma från England, Hannah Hamer, och baserad på den klassiska Mei taien. Hon har spenderat lång tid och mycket arbete för att utforma den perfekta bärselen. Connectan är mycket noggrant genomtänkt vad gäller bekvämlighet, lättanvändlighet och design. Axelbanden är vadderade. Sittdelen är unikt formad för att passa barnets kropp på bästa sätt. Sittdelen kan rullas upp för att korta höjden om man önskar. Connectan är rekommenderad av tillverkaren från nyfödd (3,5 kg) och upp till 16 kg. Den kan användas att bära på mage eller rygg.
www.knyt-an.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0