En helg hos mormor och morfar

Helgen har vi spenderat hemma hos Elisas mormor och morfar. Vi åkte faktiskt dit redan i fredags eftermiddag, tanken var att vi skulle åka på lördag morgon egentligen. Men eftersom att det tar sin tid att åka dit och en helg där oftast är väldigt fullspäckad så bestämde vi oss att åka dit redan i fredags när Maria erbjöd sig att vara kattvakt.


Elisa och Arvid

I fredags kom Maria och Arvid hit, Elisa och Arvid busade lite och vi fick massa fina kort på dom. På förmiddagen tänkte jag att jag skulle slänga ihop en liten kladdkaka så att vi kunde fika när dom kommit hit. Och en kladdkaka blev det, fast icke kladdig och helt stenhård! När jag stod i köket och bakade tänkte jag att en kladdkaka går ju inte att misslyckas med. Jag slängde in den i ugnen och när det gått 18 min såg jag att den behövde 2-3 min till. Jag gick till vardagsrummet för att kika till Elisa som satt i babysittern. När jag kommer dit får jag syn på en stor pöl under henne och att halva sittern är mystiskt gul-brun. Ja, det var ju bara att ta upp henne och bära bort henne till skötbordet för att ta hand om allt! Och såklart glömmer jag helt av kladdkakan och den får stå inne en kvart för länge! En kladdkaka som får stå inne i ugnen 15 min extra blir stenhård! Verkligen stenhård! Så vi tog bara varsin liten bit och sen åkte den i soporna.


I fradags kväll när vi kommit fram fick jag mina födelsedagspresenter! Ett par jättesnygga skor (som jag kikat på länge), från min älskling och en symaskin som var både från Henrik och övriga familjen! Jätteglad för båda presenter! Så i lördags blev det en premiärtur i dom nya skorna och sen var jag och köpte lite tyg så jag kan testa symaskinen också! Hittat ett mönster på en jättesöt katt.
Vi var även en sväng på Kappahl och köpte en liten present till Emmas lilla bebis Nova. På eftermiddagen svängde vi förbi med lite blöjor och kläder som Elisa växt ur och jag trodde väl inte att dom skulle vara hemma, men utanför deras dörr stod en barnvagn parkerad. Vi knackade på och fick se den lilla, lilla tjejen! Så söt, så söt, så söt! Kan inte förstå att Elisa varit så liten, kan verkligen inte fatta det!? Vart har tiden tagit vägen!? Hon är ju så stor nu! Lilltjejen sov i Emmas famn och jag måste väl erkänna att jag saknar det lite, men samtidigt så är det ju så mycket roligare nu! Det blir verkligen bara roligare och roligare för varje dag som går! Hon utvecklas och lär sig nya saker hela tiden! Min stora lilla plutt!



Mys i uterummet



Bus med morfar


På besök hos gammelfarmor

Igår var vi och hälsade på min farmor så hon skulle få träffa Elisa lite. Vi överraskade henne med lite fika och hon tyckte det var så roligt!
En sväng uppe på vinden blev det också igår, jag har rotat runt i kassar och lådor och plockat ner lite av mina gamla leksaker och böcker.

Helgen har varit toppen! Liksom vädret, våren är verkligen här!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0