Polkagrisutflykt

I fredagskväll var Henrik inne i stan och hämtade Emelie som kom med tåget. Hemma matade jag Elisa med gröt och nattade henne. Lagom tills Emelie kom hade hon somnat. Vi lagade en vegetarisk tacopaj med quornfärs, blev ju lika bra det. Det avnjöt vi tillsammans med lite påskmust, mums! Vi avslutade kvällen med att titta på filmen I rymden finns inga känslor, en rolig och absolut sevärd film. En av dom bättre svenska filmer jag sett på bra länge.

I lördags bestämde vi att vi skulle göra en utflykt till Gränna, även om vädret inte bjöd på massa solsken. Vi strosade runt på gatorna och köpte lite polkagrisar såklart! Sedan var det dags för Elisas första restaurangbesök. Nere i hamnen var vi inne och åt och Elisa skötte sig jättebra. Hon fick sitta i en egen stol bredvid oss och kika på alla andra gäster. Det är spännande!
Innan vi åkte hem fotade Emelie mig och Henrik, blir inte så många bilder på oss nu utan Elisa är självklart på alla bilder. Elisa ler, Elisa äter, Elisa leker, Elisa badar, Elisa, Elisa, Elisa..
På kvällen blev det lite vegetarisk lassagne och lite stekt kyckling vid sidan om till oss icke vegetarianer. Vi avslutade även denna kväll med en film, The Switch. Typisk amerikanske komedi, rolig men inte så mycket mer.







Helgen gick fort och igår var vi och vinkade av Emelie vid stationen. Sedan gick vi en promenad i stan och avslutade med en fika ute i solen. Vi åkte sedan hem en liten sväng för att mata Elisa och packa om skötväskan. Sedan åkte vi iväg till Dumme mosse. Där finns en handikappsanpassad promenad som passar bra för barnvagnar. En stor bred spång över den stora mossen. Så där gick vi, Henrik fotade och vi satt och njöt av solen på bänkarna utmed spången. Helt underbart! Solens stårlar värmde, det var lugnt och stilla, nästan helt öde.

Henriks fotoblogg

Helgen har varit toppen! Tack så mycket för besöket Emelie! Vi får ses snart igen!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0