Onsdag 23 februari

I måndags var vi på lekdate hos Tuva och hennes mamma. Elisa tyckte det var jättespännande att titta på Tuva och gav henne flera leenden. Dom är för söta ihop! :)

Förberedelserna inför dopet på söndag fortsätter. Idag blir det en säng till Ikea, ska köpa några ljuslyktor, vaser och flytande ljus till borden. Annars är nog det mesta klart. Ska väl bara välja ut vilka kläder Elisa ska ha på sig efteråt på kalaset hemma. Min klänning passade ju jättebra, tvättade den igår och Henriks skjorta blev också jättebra! Har pysslat ihop ett kort till Elisa och så måste hennes present slås in. Annars så. Vi åker hem till mina föräldrar på fredag. På lördag ska det bakas lite tårtor och dukas och fixas. Smörgåstårtorna ska också hämtas. Ska bli så roligt, men samtidigt lite nervös faktiskt. Men vi har ju fått papper på vad som kommer hända i kyrkan och det vi ska göra är ju bara att svara på prästens två frågor; -Vilket namn har ni gett ert barn? - Vill ni att ert barn skall döpas till denna tro och leva med församlingen i Kristi gemenskap? Det ska vi väl klara av att svara på.

Lite sugen på nya gardiner till vardagsrummet, dom vi har nu känns faktiskt lite höstiga. Hittat ett par jättefina, lite annorlunda kanske, nämligen gula! Inte så vanlig färg faktiskt men tycker att gult är väldigt fint. Tycker inte att dom känns så påskiga heller, annars är ju risken stor att gult blir påskigt. Tror att dom skulle kunna passa riktigt bra i vårat vardagsrum. Det är ju väldigt stort och ljust och har inga direkta färger som är svårkombinerade. En stor rosa-röd-svart tavla, men det passar nog fint. Hittade även snygga kuddar till soffan och på Ikea finns det fina vaser i ljusgrönt som nog skulle passa fint på tv-bänken samt ljus i samma ljusgröna färg. Vi får väl se vad Herik säger (inte för att han har så jättemycket att säga till om när det gäller gardiner o dylikt).

Jotex

 

Nu har pluttan vaknat till och ligger här och pratar lite. Hon har hunnit med en liten powernap på 30 min. Hon tyckte att det var morgo redan kl 06.50 idag. Så efter lite mat blev det mys i soffan och jag fick dricka lite kaffe och på tvn visades Vakna med The Voice. Dom är väl för härliga! Jättebra sällskap på morgonen tycker jag!

Nej, vi ska nog gå och väcka pappa nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0