10 veckor

Igår blev vår lilla älskling 10 veckor! :)

Det händer mycket nu, hon utvecklas fort och växer massor på längden. Byxorna börjar bli lite korta nu! Hon kanske växer runt magen snart också, för hon har nu börjat äta 165 ml istället för 130 ml. Fast hon äter inte riktigt så mycket på nätterna än. Vi är mitt emellan två storlekar nu känns det som, byxorna är får korta i strl 56 men förstora i midjan i strl 62. Dom flesta bodys i strl 56 passar fortfarande och är än så länge väldigt stort i strl 62. Hon behöver lägga på sig lite på hullet ;) Hon är en lång bebis men inte särskilt rund.


 

Henrik har jobbat hela veckan och var bara ledig igår, så vi har fått klara oss själva större delen av dagarna. Idag har vi varit ute på långpromenad, hunnit med att bada och lekt massor i både babygymmet och babysittern. Hon tycker verkligen om att ligga i babygymmet och hon är riktigt duktig. Man kan snurra på den blåa kulan som den zebraratigern håller i och så spelas två olika melodier. Elisa har lärt sig hur man gör och det är inte flax längre som det varit tidigare utan nu håller hon handen mot den och så rör hon på kulan. Så gång på gång på gång spelar den och som sagt det är bara två melodier! Härligt tjatigt efter en stund!

 

 

Imorgon kommer mormor, morfar och morbror Johan på besök. Mormor vill träffa Elisa innan dom åker på semester. Hon är helt tokig i Elisa, hälsosamt? Nja, jag vet inte! ;)

 


Kommentarer
Postat av: Carro

Guud vilken härlig tunika/klänning hon har på sig när hon "gymmar" haha =) såå söt verkligen. Bara alla söta barnkläder gör ju att man snart vill ha egen lite skrutt/skrutta =)

2011-01-29 @ 23:07:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0