Jul, jul, strålande jul!


Julen har varit helt fantastisk! Det har varit lite flängigt så vi sa att nästa år får dom som vill fira jul komma hem till oss! Vi åkte iaf till farfar Leif på julaftons morgon, vi åt gott och delade ut julklappar. Elisa fick bl.a. en jättesöt spargris full med guldpengar av farfar. Lagom till Kalle Anka hoppade vi in i bilen och åkte hem och hämtade katterna innan vi åkte vidare mot mormor och morfar. Det blev såklart ännu mer julmat och julklappar. Det blev mest mjuka paket..

I julklapp har Elisa bl.a. fått kläder (en jättesöt jeansklänning av mormor), gosedjur, spargris, sångbok, "mina första år"-bok, tallrikset med mumin, nappar, pengar och leksaker.



Vi stannade kvar i Skene nästan en hel vecka och hann med att träffa mina kompisar! Det va så roligt att träffa alla igen! Och Elisa fick massa fina kläder, tack så mycket tjejer!

Det var skönt att komma hemifrån lite, bli lite uppassad och få lite avlastning. Det var knappt så vi fick se lilla Elisa! Men det va minst lika skönt att komma hem igen, lite lugn och ro och så få sova i sin egen säng! Borta bra men hemma bäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0