Nya framsteg vid 9 veckors ålder

Underbara dotter! Det är så roligt att se hur hon gör framsteg och utvecklas. Det nya är nu att försöka ta på och greppa saker. Det syns hur mycket hon fokucerar på saken och sen försöker ta på den. Det är inte bara massa okontrollerat flaxande utan hon fokucerar och försöker och fokucerarar lite till och försöker ännu mer. Sedan skiner hon upp som en sol samtidigt som det bubblar ur munnen. Hon är för söt vår lilla Elisa!
Första gången vi såg detta var i lördags när vi satt vid köksbordet hemma hos mormor och morfar. Elisa var missnöjd och vi fikade så vi försökte underhålla henne med en leksak och då tog hon på den och jag tänkte att det var hennes vanliga flaxande med armarna men när man sen såg hennes ansikte och hur hon koncentrerade sig förstod jag att det var mer än bara flax. Hon har fortsatt med detta nu i flera dagar och hon gör framsteg. Avståndsbedömning är inte alltid så lätt!





Hon blir dessutom bara starkare och starkare i benen. Hon kan nu stå kortare stunder i knät, så klart med väldigt mycket hjälp! Men benen viker sig inte nu som tidigare utan hon håller emot duktigt, för det mesta..






Kommentarer
Postat av: Jehona

Vilken duktig tjej Catta, och vilka otroligt fina bilder! Tur för Elisa att pappa är duktig fotograf, hon får följa allt steg för steg senare och ni får grymt snygga foton att hänga på väggarna ;)

2011-01-25 @ 22:06:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0