Födelsedagskalas

Igår fyllde Henrik år! Dagen började vi med lite mys och presentöppning i sängen när Elisa vaknade vid 07. Det blev en tidig morgon för oss alla då vi skulle åka iväg på förmiddagen hem till farfar. Där skulle det bli lite tårtkalas på eftermiddagen eftersom att farbror Daniel fyller år på samma dag.

Vi kom iväg vid tänkt tid och passade på att göra ett litet ärende åt Daniel innan vi lämnade stan för en heldag på landet. Det severades grillat till lunch och sedan blev det massor med bus ute på en filt i gräset. Gräs och blommor är spännande, helst ska man ha allt i munnen tycker Elisa och nåt litet grässtrå slank säkert ner. En promenad längs med åkrarna han vi också med innan gästerna kom. Elisa behövdes sova lite så hon skulle orka med och hon somnade så fort vagnen började rulla. Jag passade på att plocka en bukett blommor som skulle pryda bordet ute i trädgården. Vädret var kanonfint och vid 15-tiden kom Sam, Mikaela, Inger och Kjell. Vi dukade runt bordet ute och drack kaffe och åt en jättegod tårta som Inger bakat och tagit med sig. Mums!




Tiden sprang iväg och vi hade jättetrevligt, strax innan 18 åkte gästerna hemåt och även vi ganska snart där efter. Elisa var trött och behövde sova så då passade det perfekt att packa in oss i bilen och åka hem. Vi stannade till i grannbyn och kikade in i lanthandeln som har tillfälligt öppet vissa dagar under sommaren. Scenerna från lanthandeln i Änglagård - tredje gången gillt är inspelad i den lanthandeln och i helgen hade det varit mycket folk och tittat där. Det annordnas faktiskt bussresor som åker runt och kikar på dom olika inspelningsplatserna. Många av platserna ligger faktiskt inte så långt där ifrån.
Vi var ju faktiskt tvugna att avsluta kvällen med att se den tredje filmen och visst kände vi igen lanthandeln och lite annat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0