Första tanden

Nu har Elisa fått sin första tand! Igår dök den upp efter att ha lurpassat under tandköttet några dagar. Vi har sett den tydligt och igår bestämde den sig för att komma fram. Det är höger framtand i underkäken som är först ut. Grannen bredvid skymtar vi också under tandköttet, precis som den som kommit upp gjort tidigare i veckan. Vi får se hur lång tid det dröjer innan den också kommer fram och säger hej.
Än så ser man inte hennes tand jättetydligt, hon vill gärna inte att vi kikar och tittar i munnen på henne utan kniper gärna med läpparna då. Men ibland ser vi den när hon gapar och ler. Vi får se hur lång tid det dröjer innan den kommit upp så pass att man ser den utan någon större ansträngning. Men en sak är säker, den är vass! Det kommer nog göra riktigt ont att bli biten sen!
Inga konstigheter har det varit heller, varken lös i magen eller feber. Kan inte påstå att hon varit extra gnällig heller. Hon har sovit lite dåligt på nätterna men det har hon gjort ett tag nu och jag tror väl inte att det beror på tänderna, men det kan ju varit en bidragande orsak.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0