Geburtstagsfeiern

I torsdags var vi och firade en kompis till Henrik som var på tillfälligt besök hemma i Sverige med sin sambo. Vi var i en stuga med vacker utsikt över Vättern! I samma stuga var vi förra sommaren också! Och då låg lilla Elisa i magen. Födeslsedagsbarnet fick faktiskt stå i skymundan för Elisa som snabbt tog allas uppmärksamhet. Framför allt Ivy tyvkte det var jätteroligt, trots att Elisa blev lite rädd för henne i början. Men efter en stund var dom kompisar och Elisa satt i hennes knä. Hon pratade med Elisa på både tyska, engelska och svenska. Men Elisa struntade i vilket och njöt av all uppmäkrsamhet. Även Elisas gudfar Sam och hans Mikaela var med.


Utsikten över Vättern är så fin



Elisa och hennes nya kompis Ivy.

Det bjöds på grillat och jordgubbstårta. Vi fick även smaka på apfelwein med cola, ett tyskt konstigt påhitt i burk. Föll inte mig i smaken direkt, jag som är en sån stor vindrickare. Eller inte.

Vi gick även en lite promenad, killarna som delar ett gemensamt fotointresse försvann ner till stranden och jag och Ivy fortsatte tillbaka till stugan då det började att regna.

Elisa hade jätteroligt och sov en stund i sin vagn på kvällen efter att vi ätit. Framåt midnatt tröttnade hon och tyckte att vi skulle åka hemåt.

Vielen dank für einen wunderbaren Abend!
Wir hoffen, Sie zu Weihnachten zu sehen!


Kommentarer
Postat av: Erik

Det var jätteroligt att ha er på besök! Hoppas det kan bli en tradition som vi kan ta nästa år igen.



Ser också att du hängde med bra på tyskatimmarna. ;)

2011-07-09 @ 13:36:26
URL: http://www.erikmoberg.net/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0