Eget rum

För en vecka sen flyttade vi in Elisas säng till hennes egna rum. Hon har vaknat när vi gått och lagt oss och sedan sovit oroligt tills vi somnat. Så vi har viskat, snabbt sagt god natt och släckt lampan. Lite tråkigt för man vill ju gärna ligg och prata lite eller läsa innan det är dags att sova. Så nu tyckte vi att det var dags att testa. Det hade ju inte varit värre än att flytta tillbaka henne till sovrummet. Men det har gått jättebra. Hon sover ju hela natten så tror inte hon märker någon större skillnad. Första natten så låg hon och kikade runt en stund innan hon somnade på kvällen men sen sov hon hela natten.
Henrik började tidigt hela förra veckan så vi tyckte det ar lämpligt att testa då eftersom att han var vaken när hon i vanliga fall brukar vakna. Det kändes klart konstigt dom första nätterna, tomt som bara den i sovrummet. Var orolig över att vi inte skulle vakna när hon vaknade men vi har en babyvakt på så då hör vi henne om det skulle vara något. Men första nätterna vaknade jag ändå och var tvungen att lyssna efter. Men nu sover vi gott allihop!

När vi flyttade över sängen passade vi på att sänka ner den så nu är den längst ner. Elisa är så framåt och påhittig att jag är rädd för att hon ska ramla över. Dessutom har hon lärt sig att sätta sig upp själv så  man vet ju inte. Det är ju inte så svårt att tippa över då.

När vi kommer in på morgonen sitter hon upp i sängen och skiner som en sol!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0