Krypa och sitta

Elisa sätter sig upp själv nu, första gången var för en vecka sen. Efter att ha tränat lite under måndagen satte hon sig sedan upp utan större problem och nu sätter hon sig upp hela tiden. Så roligt att se hur hon utvecklas och hur stolt hon blir varje gång hon bemästrar något nytt.

Hon tar sig fram dit hon vill genom att krypa lite och åla. Hon kryper inte så långt två tre steg bara, sen slänger hon sig framåt, ålar en bit och reser sig upp igen för att ta nåt steg och sen kasta sig framåt igen. Det går ganska så fort när hon väl vill få tag på något. Tror inte det dröjer så länge innan hon kryper riktig. Hon har en vilja av stål den tjejen!


Nu är det på tiden att barnsäkra, plocka undan allt som ligger framme och sätta petskydd i eluttagen. Kablar är väldigt spännande och tidningarna i soffbordet kan man dra fram och tugga i sig.


Det går så fort nu, i lördags ställde hon sig upp helt själv för första gången. Hon reste sig upp mot dammsugaren och ställde sig upp. Det var lite lättare när man kunde hänga framåt lite. Att ställa sig upp i spjälsängen har hon inte riktigt lyckats med än. Hon försöker och försöker så det dröjer nog inte  så länge till innan hon står upp och ler i spjälsängen är vi kommer in på morgonen.

Mammas och pappas lilla älskling, hon har bråttom med allt och ligger inte på latsidan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0