Babymassage

En veckas uteblivet bloggande på en dag! Då kör vi!

I torsdags förra veckan började babymassagen. Det var jag och två mammor till, det saknade en mamma. En liten och trevlig grupp. Den ena mamman är med i våran föräldragrupp så henne kände jag ju lite iaf. Kursen hölls av en äldre kvinna som är pensionär. Jättetrevlig! Vi började med att lära oss att massera benen. Indisk mjölkning och svensk mjölkning osv. Elisa verkade tycka om det men intresantast var såklart att titta på dom andra bebisarna. Massagden höll inte på så länge, ca 30 min kankse. Sedan fikade vi och satt och pratade en stund. Kul att höra hur dom andra mammorna har det. Fick ett tips av ena mamman om ett barnprogram för dom allra minsta som går på Barnkanalen 12.30 på dagarna. Det heter I drömmarnas trädgård och handlar om Upsy Daisy, Igglepiggle, Makka Pakka. Väldigt fina färger, lite sång och roliga ljud. Elisa verkar tycka att det är väldigt roligt. Hon sitter och ler och sprattlar i sin sitter.

Idag var det dags för träff nummer två. Och idag har vi masserat mage och bröst. Henrik är ledig så han ville följa med och titta. Jag masserade och pappa fotade. Så nu har vi bytt lite mailadresser så att dom andra mammorna kan få lite bilder också. Det var väldigt uppskattat faktiskt.
Magmassagen bestod bl.a. av måne och sol och I Love yoU. Tycker det är jättemysigt med massgen och framför allt är det roligt att komma ut och träffa andra mammor och bebisar. Vi måste försöka gå till Öppna Förskolan någon onsdag snart när det är Babycafé.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0