Elisa-fika del 1

I går hade vi lite vänner över på fika. Fika för Elisa. Eftersom att dopet var hemma hos mina föräldrar kunde inte många av våra vänner närvara så vi bestämde oss för att bjuda hem dom till oss istället på lite fika. Och som vanligt är det så svårt att hitta ett datum som passar alla. Det var inte alla som kunde denna helgen så därför flyttade vi fram datumet och självklart kunde inte några det nya datumet. Så vi delade upp det och igår var Johanna, Daniel, Sam, David och Linda här och vi åt tårta och drack kaffe. Sam, David och Linda var med vid dopet men Johanna och Daniel hade inte träffat Elisa innan, dom skulle varit här vid nyår men kunde inte komma  pga sjukdom. Så det va lite extra roligt tyckte vi! Dessutom hade dom en liten överraskning! Dom hade fina blänkande ringar på fingrarna. Ett jättegrattis till er!

Elisa-fikat var inte lika uppskattat av Majsan och Astrid. David och Linda hade med sig Doris, en jättesöt vovve! Majsan undrade vad det var för stor hårig best som inkräktade på hennes revir och rev faktiskt Doris på nosen när hon ville hälsa, men bara ett litet märke som tur var. Majsan var på helspänn hela tiden och Astrid hon gömde sig. Doris var jättesnäll och lämnade katterna ifred. Medans Majsan morrade och morrade tills hon tröttnade. Samtidigt som det var väldigt otäckt va dom såklart nyfikna och satt på långt avstånd och kikade ibland.



Morrr..



-Men inte kan du väl vara rädd för mig!?


På eftermiddagen kom mina föräldrar hit och den otäcka hunden blev kvar jättelänge då David och Linda stannade kvar här och åt tillsammans med oss på kvällen. När dom åkt hem var Majsan fortfarande reserverad och höll sig på säkert avstånd från vardagsrummet. Även idag var hon lite osäker på om hon skulle gå in i vardagsrummet eller inte. Nu äntligen har hon förstått att Doris faktiskt åkt hem.


Idag har vi varit ute på en långpromenad och mamma har hjälpt mig med nya gardiner till Elisas rum som ska hängas upp nu till våren. Gröna med vita prickar, jättefina! Ska även köpa en grön matta som jag hittat på Ikea som jag tror kommer passa fint. Vi har också tittat på en garderob och leksaksförvaring i limegrönt, vitt och rosa.
Pappa har fixat sidor till skötbordet som han har satt dit idag. Behövs ju nu när lilltjejen bara rullar och rullar. Så fort hon hamnar på rygg ska hon rulla runt. Hopplös! Efter ett tag tröttnar hon och så kan hon inte rulla tillbaka så då får man hjälpa henne men så fort hon är tillbaka på rygg rullar hon snart över till mage igen, en evighetsmaskin. Busfröken!


Helgen har varit toppen!

Kommentarer
Postat av: Jehona

Fina bilder på er fina plutt =)

2011-03-08 @ 16:31:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0