Massage och pojkbus

Idag har vi varit iväg på massage, det var den sista träffen och nu är det tyvärr slut. Känns tråkigt då det varit roligt att träffa dom andra mammorna. Det har varit mysigt med själva massagestunden men att bara umgås har ändå vart det viktigaste.
Tyvärr skulle det vara föräldraträff direkt efter oss så vi kunde inte stanna kvar så länge men så kom Maria med det roliga förslaget att vi kunde ta en promenad. Den andra mamman åkte hem då hennes dotter inte var på toppenhumör idag. Men jag och Maria tog en sväng med våra vagnar uppför backarna här. Det gick fort och helt plötsligt var vi i korsningen som gick upp till oss. Det kändes som att vi hade mer att prata om och att det vore roligt för dom små att busa lite mer. Så vi gick hem till oss, Elisa och Arvid låg på lekfilten och pratade med varandra. Elisa tycker det är så roligt med andra bebisar. Det blev lite si och så med vila. Arvid var så intressant att Elisa inte riktigt kunde koppla av och komma till ro och för Arvid var det nog likadant. Så när dom gick slocknade Elisa direkt! Vi hade iaf jättetrevligt och hoppas att vi kan ses snart igen!


Elisa och Arvid

Imorgon ska vi till BVC på förmiddagen, ska bli så spännade att se hur lång hon är och vad hon väger nu. Fröken växer ju så det knakar. Hon har dessutom börjat lyfta på rumpan och försöker få in benen under. Hur kommer hon på allt!? Jag tycker dock att hon ska lära sig att rulla från mage till rygg. Men det är ju inget jag kan styra och ställa över tyvärr. Men det skulle underlätta för oss båda faktiskt.

Imorgon kommer även Elisas kompis Tuva och hennes mamma på besök! Ska bli roligt! Lilltjejen blev 4 månader idag, imorgon är det faktiskt Arvids tur och sist men inte minst så blir Elisa 4 månader på lördag. Blir många kalas framöver!

På lördag blir det "inflyttningsfika" + förlovningsfirande i Skövde! Och på söndag ska Elisa få provsmaka lite "riktig" mat!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0