Inget jack-väder än..

Idag har jag beställt en ny overall till Elisa. Den hon har nu har hon nästintill växt ur och ja än verkar ju inte vintern vara över så det är lite för kallt att bara ha jacka tycker jag. Men eftersom att det är mars nu så finns det mest bara vårjackor i butikerna men så hittade jag en overall på Ellos för ungefär halva priset. Inte dumt alls! När jag läste kommentarerna om den så var det många som skrev att den var för tunn för att vara en riktig vinteroverall utan mer som en vår/höst-overall och det är ju perfekt. Eftersom att Elisa har åkpåse i vagnen kan hon inte ha en allt för tjock overall för då blir det för varmt. Köpte en storlek större än hon har nu och så ska det förhoppningsvis vara varmt sen så det räcker att bara ha jacka när hon vuxit ur den. Eftersom att vi inte riktigt vet hur länge en overall kommer att behövas känns det bra att inte behöva släng ut allt för mycket pengar. 150 kr är alldeles lagom och fin är den också!

Ellos


Elisa har haft sin nalleoverall sen hon föddes. Tänk så stor den var i början! Hon höll verkligen på att drunkna i den när vi skulle åka hem från BB. Och under flera veckor gick det inte att dra upp dragkedjan hela vägen och hon kunde knappt använda ärmarna. Så liten och söt! Overallen har vi varit jättenöjda med, rätt stor i storleken då den är 56 och hon fortfarande kan använda den. Toppen, alldeles lagom varm och väldigt söt såklart. Finns fortfarande kvar i Ellos sortiment.


Ellos

Igår var i och hälsade på Elisas farfar. Han bjöd oss på middag och mums va gott det var! Hel kyckling i lergryta! Farbror Daniel fixade lite med våran bil, vad skulle vi gjrot utan honom!? Tusen tack!
Alla tyckte att det var så roligt att träffa Elisa igen! Det blev dock lite si och så med alla rutiner. Elisa var jättetrött vid 17 och somnade och sov tills vi åkte vid 18-tiden. Sedan sov hon hela vägen hem. Vi bytte bara blöjan när vi kom hem och sen fick hon sova i sin body. Vi matade henne innan vi gick o la oss för att jag skulle få sova lite och inte bara 1-2 timmar om hon skulle vakna igen o vara hungrig. Efter lite mat så sov hon til 05, vilket var toppen! Var dock rädd för att hon skulle tycka att det var dags att gå upp då med tanke på hur länge hon sovit. Hon stökade en stund men somnade sedan om och sen gick vi upp som vanligt vid 07.

Idag har vi varit ute på en låång promenad uppför alla backar. Samma promenad tog vi en gång när Elisa var nån vecka bara, men det var massa snö på vägen och svårt att ta sig fram. Nu gick det mycket bättre när vägarna är bara. Men det är ganska kämpigt upp för den långa backen ändå. Blev även ett besök på Apoteket.

Elisa sitter nu och "vilar" i babysittern efter att ha ätit. Just nu är det inte särskilt roligt. Inte kul att sitta still på beställning. Men för att maten ska ha en liten chans att stanna kvar blir det inte en massa rörelser precis efter maten. Dessutom får hon 200 ml igen. 160 ml mättar inte och det är väl iofs inte så konstigt när allt inte får stanna kvar heller. Så nu får vi se hur det går. Än idag har det inte varit några jättestora mängder som kommit upp. Vi ska ju till BVC på fredag och jag hoppas att dom har några goda råd!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0