Näst sista gången

I torsdags var vi iväg igen. Det var näst sista gången. Det har gått så fort, bara en gång kvar. Och snart är juni här. Det blir ett litet sommaruppehåll och vi har anmält oss till fortsättningskursen som börjar i augusti. Vi hoppas det går lika bra då! Vi tycker det är jätteroligt, lite sång och lek i vattnet och andra övningar. Hon dyker nu riktigt bra! Nu kan hon dyka och sparka sig fram under vattnet. Det va otäckt första gången, men det gick ju jättebra. Men känns ju lite motigt varje gång man ska sänka ner dom under ytan. När hon ska dyka o simma är man alltid två. En sänker ner henne under vattnet och hjälper till att skjuta på lite så hon simmar framåt, sedan släpper man, låter henne sparka lite och sen tar den andra emot henne och lyfter upp henne. Denna gången fick hon även testa att flyta runt i en liten flytväst. Det tyckte hon verkligen om, då kunde hon bara ligga på rygg och flyta runt. Inte anstränga sig något utan bara njuta av att sakta åka runt. Syntes tydligt i hennes ansikte att hon tyckte om det och njöt av det till fullo.

Varje gång sjunger vi bl.a. små grodorna och den sjunger vi även hemma och hon blir jätteglad när hon får höra den! Roligt att se att hon kommer ihåg den och kanske förknippar den med badet.
Dessvärre har inte badandet hemma i den lilla badbaljan blivit bättre av att gå på babysim. Hon flyger runt som en tok i den lilla baljan. Så nu har jag beställt en ny, en Rätt Star Flexibath, som är mycket större med högre kanter och  som man kan ha upp till 4 års ålder. Vilket är toppen när vi inte har badkar, men det bästa av allt är att den går att vika ihop! Japp, du läste rätt! En ihopvikbar badbalja, supersmart! Dom tar ju rätt stor plats annars, så betydligt lättare med förvaringen. Sedan blev det även lite badleksaker i form av fiskar, liknande dom som finns på babysimmet! Ska bli roligt att få hem det senare under veckan! Just nu har Jollyroom.se kampanjpris på denna badbaljan, finns dessutom  i flera färger!


Jollyroom.se
Rätt Start Flexibath

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0