Pappas gamla leksaker

I lördags var vi och hälsade på hos farfar. Han ringde under veckan och undra om vi inte skulle komma och hälsa på snart. Så i lördags morse åkte vi iväg. Först stannade vi till och köpte med oss lite fikabröd och sen var vi en sväng på Henriks jobb. Elisa tyckte det var roligt att titta på fiskarna i det stora akvariet. Dom rörde sig mycket och var svåra att fånga! Men roligt var det! Finns ju ett akvarimu stående på vinden hemma hos mormor och morfar. Vi får väl se, vet ju att katterna tycker det är roligt också!

Vi hann även med en avstickare till Mullsjö där vi köpte en "flygplansbil" till Elisa. Kul att kunna köpa begagnat! Finns ju så mycket fina saker som man kan få tag på väldigt billigt. Detta är en liten bil man kan sitta och sparka sig runt på, som ser ut som ett flygplan. Finns några knappar på som man kan trycka på, då snurrar propellern fram och så spelar den lite olika melodier. Dessutom finns det fyra klossar till, en fyrkantig, en trekantig, en stjärna och en rund som man kan stoppa in i rätt form på sidorna av sittdelen och när man stoppat i rätt så spelar det också en liten truddelutt. Den är jätterolig, men Elisa är ju för liten än. Men hon tyckerdet är kul att sitta o titta på den när det snurrar, låter och blinkar lite. Kan se det framför mig hur hon kommer sparka sig runt med den i våran långa hall, fram och tillbaka! Dessutom har den ett handtag, som ett ryggstöd vilket gör att hon kan hålla där i när hon börjar gå. (Ska försöka ta en bild någon dag)


Hemma hos farfar har det nu kommit 17 kalvar och två kattungar. Kattungarna var inte så gamla och hade fortfarande inte öppnat ögonen. Så söta att man bara ville stoppa dom innanför tröjan och ta med dom hem. En svartvit och en gråspräcklig. Ska bli roligt att se hur stora dom är när vi kommer och hälsar på nästa gång. Dock ska dom bara behålla en och vilken det blir är inte säkert än.

Farfar tyckte såklart att det var jätteroligt med lite besök och tyckte Elisa hade vuxit mycket sen sist vi var där. Det är klart att dom som inte träffar henne så ofta ser det mycket tydligare. Men nog kan jag se att hon blivit större, om inte annat på kläderna hon växt ur!


Elisa sov en bra stund ute i vagnen, vi satt en stund i solen under tiden och jag lyckades faktiskt slumra till lite. Så härligt, lite mer färg i ansiktet har jag fått också.

En sväng upp på vinden blev det också innan vi åkte hem, vi plockade ner lite av Henriks gamla leksaker. Några fick följa med hem hit och några fick stanna kvar så hon har nåt att leka med när vi kommer på besök. Vi åkte hem strax innan klockan 19 för att vi bara skulle kunna mata Elisa och sedan skulle hon få somna om och det funkade ju också som tur var! Dessutom slapp vi undan öppnandet av surströmmingsbruken!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0