Valborg

Våren firade vi in tillsammans med Arvid och hans föräldrar vid Basta Kvarn i Blidsberg. Det var ju inte riktigt lika varmt som tidigare under veckan, men med en jacka på gick det ju jättebra!

Runt lunch möttes vi upp och åkte mot Blidsberg, där fikade vi med goda räck- och köttbullemackor och lite annat sött och gott. Det är så vackert att sitta ute på dom små öarna mitt i Ätran och njuta av solen, vattnet, fikat och det trevliga sällskapet. Vi hade jätteroligt!







På vägen hem åkte vi förbi Elisas farfars gård för att kika på kalvarna som kommit och fick även smaka på lite nybakta bullar, mums! Både Elisa och Arvid tyckte att det var roligt att kolla på kossorna, men roligast hade dom nog åt varandra. Så söta ihop!


Kvällen spenderades i soffan framför "Stefan och Krister", hade varit roligt att åka och titta på en brasa, men dom tändes ju inte förens vid 21 så det fick vara. Lite väl sent för Elisas del. Nästa år kanske det går bättre, då klarar hon nog av att vara uppe lite senare bättre, nu blir det bara jättegnälligt när hon är trött.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0